середа, 15 серпня 2018 15:04

Інстаграм атакували хакери

Хакери зламали сотні профілів соцмережі Інстаграм.

Користувачі не можуть зайти у свої акаунти, оскільки додаток автоматично їх "вилогінив". Водночас аватар, контактні дані та біографія профілю змінились. Електронна адреса, до якої був "прив'язаний" акаунт, змінювалась на адресу з доменом .ru. У деяких користувачів хакери відключали й двофакторну аутентифікацію, пише Mashable.

Автор: Instagram
  Електронна адреса акаунту змінилась на іншу - з російським доменом
Електронна адреса акаунту змінилась на іншу - з російським доменом

Численні скарги на це з'явились у соцмережах Twitter та Reddit. За даними аналітичної платформи Talkwalker, за останній тиждень 899 користувачів Twitter написали 5 тис. твітів, де згадують про злами. Багато з них почали писати в офіційному профілі Instagram із проханнями про допомогу. Водночас у соцмережі, число користувачів якої становить більше 1 млрд, не бачать причин для паніки.

"Коли нам стає відомо про зламаний обліковий запис, ми обмежуємо доступ до нього й починаємо процедуру відновлення доступу для реального власника профілю", - прокоментували в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські хакери намагалися знищити енергетику США

Вчені з Університетського коледжу Лондона виявили, що користувачам Інстаграму загрожує хвороблива одержимість здоровим харчуванням. Вони відмовляються від м'яса, риби, глютену, молочних продуктів, зернових і цукру. В організмі більшості жінок віком від 20 до 30 років не вистачає 7 із 8 корисних мінералів, зокрема калію, магнію, міді, йоду, заліза, кальцію. Як наслідок - ослаблення імунної системи, хронічна втома, ламкість кісток, проблеми з м'язами й навіть безпліддя.

Зараз ви читаєте новину «Інстаграм атакували хакери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути