пʼятниця, 23 лютого 2007 17:00

Хакер допоміг викрити суддю-педофіла у США

На 27 місяців ув"язнення засудили суддю із Лос-Анджелеса 66-річного Рональда Клайна за пристрасть до дитячої порнографії.

Суд у справі Клайна тривав 6 місяців. Під час судового розгляду Рональд знаходився під домашнім арештом. Він також носив браслет з радіомаяком.

Справа Клайна порушили на основі заяви канадського хакера Бреда Віллмана. Останній проник у комп"ютер судді і виявив зображення порнографічного змісту за участю неповнолітніх хлопчиків.

Також на комп"ютері Клайна знайшли щоденник. У ньому суддя описував свої еротичні фантазії, що стосуються тих же неповнолітніх хлопчиків. Обшук виявив порнографічні матеріали і посилання на порносайти на робочому комп"ютері судді.

Під час остаточного слухання у справі Клайн подав прохання про умовне звільнення, яке не задовольнили. Перегляд вироку буде можливий тільки після 23 місяців ув"язнення. Після звільнення Клайн протягом 3 років буде вимушений триматися далеко від комп"ютерів і Інтернету, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Хакер допоміг викрити суддю-педофіла у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути