середа, 29 вересня 2010 17:10

Губернатор, який підкрався ззаду Януковича, проти трусів з секонду

Губернатор, який підкрався ззаду Януковича, проти трусів з секонду

Голова Донецької обладміністрації Анатолій Близнюк вважає, що ті, хто виступає в захист секонд-хенду - це політикани, для яких "чим гірше, тим краще"

Про це донецький губернатор заявив в інтерв"ю журналові Фокус.

"Я говорю про тих людей, що, наприклад, вийшли на мітинги в захист секонд-хенду, і сказали: "Ми не хочемо Україні створювати додаткові робочі місця, ми не хочемо робити трикотаж, ми не хочемо шити взуття, ми хочемо тільки труси, що носив німець, потім угорець, потім поляк, а потім ще хтось у Голландії, якийсь член одностатевої родини. Ми будемо носити ці труси - це межа наших мрій", - так губернатор виклав аргументи захисників секонд-хенду.

На його думку, "не можна валити старе, поки не побудував нове. Є секонд-хенди. Не питання. Кому зручно носити після трьох чоловік труси - нехай носить. Але держава повинна сказати своє слово Кому зручно носити після трьох чоловік труси - нехай носить. Але держава повинна сказати своє слово ".

Близнюк запевнив, що "у випадку прийняття нового Податкового кодексу, податок на прибуток для виробників легкої промисловості буде нульовим".

"А я б ще додав, що для тих, хто працює на секонд-хенді податок на прибуток має бути більше і треба ввести ще якісь додаткові навантаження", - заявив він.

"Щоб він в остаточному підсумку подумав, чи вигідно йому мати 1% замість тих "страшенних" прибутків, що він робить на ношених 5 разів трусах. Ви цього не бачите? А ви проаналізуйте шлях одних боягузів і подивіться, хто на цьому скільки заробляє", - сказав губернатор.

Нагадаємо, сьогодні президент Віктор Янукович зробив зауваження Близнюку під час засідання Міжнародного інвестиційного саміту в Донецьку.

"Коли хтось стоїть за спиною, у мене руки завжди неспокійні", - звернувся Янукович до Блюзнюка, який єдиний з усіх спікерів саміту стояв позаду президента.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор, який підкрався ззаду Януковича, проти трусів з секонду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути