вівторок, 02 листопада 2010 12:32

Грецькі терористи ледь не підірвали Саркозі (ФОТО)
5

Правоохоронні органи Греції перехопили посилку з вибухівкою, адресовану президентові Франції Ніколя Саркозі.

Про це повідомили сьогодні представники грецької поліції, передає РБК-Україна із посиланням на Reuters.

Раніше на складі однієї з поштових компаній в Афінах пролунав вибух. При цьому ніхто серйозно не постраждав, лише одна зі співробітниць отримала незначні поранення. Як з'ясувалося, вибуховий пристрій був у одній з посилок, яку принесли двоє невідомих.

Пристрій детонував відразу після того, як посилка була передана співробітниці поштової компанії. На терористах були спеціальні куленепробивні жилети, вони були озброєні. Незабаром після інциденту обидва терориста були арештовані. Один з підозрюваних, за версією слідства, є членом грецького терористичного угрупування "Вогненні осередки змови". Посилка була адресована посольству Мексики в Афінах.

Крім того, грецька поліція перехопила ще дві посилки, начинені вибухівкою. Їх вдалося вчасно знешкодити. За версією слідства, одна з бомб призначалася для посольства Данії, інша - для Саркозі.

Нагадаємо, 29 жовтня 2010р. аналогічні вибухонебезпечні посилки були виявлені на борту літака американської авіакомпанії поштового UPS та авіалайнера компанії Qatar Airways, що прямували з Ємену в Нью-Йорк. Небезпечний вантаж був перехоплений в Лондоні і Дубаї, оскільки посилки були відправлені транзитом саме через ці міста.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Грецькі терористи ледь не підірвали Саркозі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути