четвер, 07 серпня 2008 13:53

Грабіжник залазив у столичні квартири за допомогою труби

Злочинець чіпляв трубу з гаком на кінці до балкону другого поверху та по ній забирався до осель.

Спіймали злочинця на гарячому. Той лише встиг залізти до квартири. Обачливі сусіди побачили, як невідомий збирається на другий поверх по трубі, і викликали міліцію.

Як з"ясувалося, квартирний злодій використовував триметрову трубу, зігнуту на кінці, а вікна відкривав за допомогою викрутки. Щоб затримати зловмисника, міліціонерам довелося викликати пожежних.

За словами правоохоронців, подібні трюки для столиці рідкість. Зазвичай до квартир киян заходять простішим шляхом – ламають замки.

Володимир Поліщук, керівник ЦГЗ ГУ МВС України в м. Києві: "Можна вважати, що цей випадок унікальний. Тому що найбільше до осель киян проникають за допомогою різноманітних відмичок. Вільного доступу, або зламу неякісних серцевин замків, які ставлять наші виробники".

Проте, були випадки й більш екстремальних пограбувань. Міліціонери вже затримували грабіжників, які залазили у вікна квартир на верхніх поверхах. Виявилося, це колишні альпіністи чистили столичні квартири.

За словами правоохоронців, в основному квартири грабують професіонали. Зламують замки, двері, пролазять крізь кватирки. Тому, щоб вберегти своє майно, фахівці радять ставити сигналізації. Мовляв, сучасні технології надійніші за обачних сусідів, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник залазив у столичні квартири за допомогою труби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути