понеділок, 20 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 20 квітня: чого не можна робити у цей понеділок

Гороскоп на 20 квітня: чого не можна робити у цей понеділок
У понеділок будьте обережні з бажаннями. Фото: pixabay.com

20 квітня довіряйте своїй інтуїції. Особливо якщо йдеться про погані передчуття. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не ризикуйте цього дня, бо тільки нашкодите собі та оточуючим, - говорить астролог. - Пам'ятайте про те, що словом можна вбити. Воно матиме велику руйнівну силу. У понеділок будьте обережні з бажаннями. Іти з пропозиціями чи проханнями до керівництва не час. Як і розпочинати романи. Нові знайомства матимуть неприємне продовження. Цього понеділка формуються рокові стосунки. Пробачайте ближнім. Стережіться агресивно настроєних людей".

Овен

Прибутки не виправдають ваших сподівань. Партнери порушуватимуть укладені домовленості. Доведеться витрачати резервні гроші.

Телець

Не найкращий час для працевлаштування. Детально обговорити з шефом умови фінансування вашої роботи не вдасться.

Близнюки

Переговори з фінансових питань по можливості відкладіть. Вони проходитимуть важко. Це не ваш день. Не шкодуйте часу та грошей на доброчинність.

Рак

Помітного підвищення заробітків не передбачається. Ваші фінансові ініціативи гальмуватимуться. Лише добре налагоджений бізнес даватиме стабільний прибуток.

Лев

Прибутковий день. Гроші надходитимуть вчасно. Проте надлишку коштів не буде. Зароблене одразу йтиме на погашення поточних рахунків.

Діва

Вашій економіці не загрожує чергова хвиля фінансової кризи. Стабільні доходи забезпечуватимуть достатній рівень життя. Купуйте товари для дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепла зима та довготривалий карантин: якого врожаю чекати українцям у 2020-му

Терези

У вашому розпорядженні недостатньо грошей. Будьте уважними під час проведення розрахунків. З вас спробують стягнути зайву суму.

Скорпіон

Відстоюйте свої фінансові інтереси. Намагайтеся мислити стратегічно. Зараз вам необхідно свідомо йти на певні витрати заради майбутніх прибутків.

Стрілець

Знижується ефективність праці. Розмір доходів не задовольнятиме вас. Для забезпечення щоденних потреб необхідні будуть додаткові кошти.

Козеріг

У вашій кишені з'явиться резервна копійка. Можна буде дозволити собі й позапланові розходи. Брати іпотечний кредит не слід.

Водолій

Увесь фінансовий прихід доведеться витратити на забезпечення зростаючих матеріальних потреб. Гроші не затримуватимуться у ваших руках.

Риби

Розраховувати на бонуси від керівництва не слід. Замість очікуваних преміальних матимете незаплановані витрати.

Тиждень з 20 по 26 квітня поверне відчуття стабільності. Не бажано братися за нову справу. Закріпіться на старих позиціях.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 квітня: чого не можна робити у цей понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути