неділя, 19 квітня 2020 20:00

Гороскоп на 20-26 квітня: чим потішить перший тиждень після Великодня

Гороскоп на 20-26 квітня: чим потішить перший тиждень після Великодня
Викиньте зайве зі свого простору і життя. Фото: pixabay.com

Тиждень з 20 по 26 квітня поверне відчуття стабільності. Не бажано братися за нову справу. Закріпіться на старих позиціях. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Перший тиждень після Великодня потішить успіхами, - каже астролог. - Гроші йтимуть до рук. Наводьте лад у бухгалтерії. Викиньте зайве зі свого простору і життя. Дбайте про очищення організму. Це дні Гекати. Місяць спадає, його не видно на небі. У четвер сплануйте, чим хочете займатися до літа. У п'ятницю вдасться зробити те, що не виходило раніше. На місці не сидітиметься. Життя постійно підштовхуватиме до руху".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хотітиметься руху і змін. Поруч будуть надійні люди, з якими досягнете бажаного ефекту. Заробітки зростають. Вдалою буде друга половина тижня. Важливі фінансові ситуації перенесіть на п'ятницю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Кілька справ доведеться доводити до пуття в один і той же час. Покупок буде вдосталь. Та на важливі речі грошей забракне. Вабитимуть романтичні пригоди. Залишайтеся вірними коханим.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ідеї народжуватимуться щомиті і дивуватимуть оточуючих. Власноруч створюватимете шедеври. Удосконалюйте свої вміння, діліться досвідом. Уникайте заборгованостей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Важливі справи перенесіть на кінець тижня. Бракуватиме стресостійкості. Гостро реагуватимете на критику. Чим менше зустрічей і конфліктів буде на початку тижня, тим краще. Порозумітися з батьками вдасться у вихідні.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це час випробувань. Переноситимуться давно заплановані зустрічі. Кохані вимагатимуть більше уваги. Ви зосередитеся на роботі. Не дивуйтеся, якщо розради вони шукатимуть в оточенні колишніх партнерів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не зволікайте з пошуком нового місця роботи. Пропозиції швидко надходитимуть, але так само швидко зникатимуть. Не проспіть свій шанс розбагатіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливі приморозки: яка погода буде на Великдень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень сприяє відновленню стосунків. Обійміть коханих, нагадайте, як сильно їх любите. Влаштуйте романтичну вечерю зі свічками. Не втрачайте контролю над собою. Дистанційна співпраця з колегами зробить помітними ваші слабкі сторони. Дотримуйтеся обіцянок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Тиша і спокій набриднуть. Хотітиметься руху. З заповзяттям братиметеся за справи. Та ваша активність зараз буде недоречною і тільки нашкодить. Відпочивайте і плануйте своє майбутнє. Купівлю взуття відкладіть до середи.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Марно сподіватися, що гроші впадуть вам на голову. Успіх – це результат наполегливої праці. Довіртеся надійним партнерам. Тоді справи рухатимуться веселіше. Ряд вигідних фінансових пропозицій отримаєте у понеділок. Але погоджуватися на них краще від середи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ваша прагматичність завадить здійсненню важливих задумів. Не захочете витрачати гроші на розваги. Романтичний відпочинок буде зіпсовано. Через це спалахне конфлікт із рідними. Можете пережити яскравий службовий роман.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зараз ви можете навіть більше, ніж сподівалися. Досягайте свого, але не дозволяйте самовпевненості стати на заваді. Не відривайтеся від колективу. Добрий результат дасть робота в команді. Справжній фінансовий успіх на вас чекає у кінці тижня.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Темп життя уповільниться. Але це не привід сумувати. Досягти поставлених цілей зможете, доклавши мінімум зусиль. Не варто займатися оновленням гардеробу. Накопуєте речей, які згодом не носитимете.

18-19 квітня більше встигне той, хто робитиме все поволі. Астролог пояснила, чому час змінити темп життя.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20-26 квітня: чим потішить перший тиждень після Великодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути