четвер, 12 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 12 грудня: в чиє життя прийде кохання

Гороскоп на 12 грудня: в чиє життя прийде кохання
Роздратування протягом дня зростатиме. Не наговоріть зайвого партнерам під гарячу руку. Фото: astrozodiac.net

12 грудня будемо мати Місяць уповні. Цього дня оптимізму людям не бракуватиме. Знаходитимуться і сили, і завзяття для нових починань. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не варто втрачати пильності, - каже астролог. - Бо бажання діяти не залишатиме часу на продумування деталей конкретної справи. Краще братися за роботу, яка не потребує великої кількості часу. Швидко втрачатимете силу та інтерес. Занадто багато людей втручатимуться у ваші справи. Роздратування протягом дня зростатиме. Не наговоріть зайвого партнерам під гарячу руку. Кохання прийде у життя Тельців, Раків, Терезів і Скорпіонів. Не пропустіть нагоди познайомитися з людиною, яка вам сподобалася".

Овен

Заробіток залишатиметься стабільно низьким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі.

Телець

Через власну необачність ви можете втратити немалі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не завжди доречна.

Близнюки

Не можна у цей день виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальну підтримку старшим родичам.

Рак

Певна обмеженість у фінансах не заважатиме здійсненню ваших планів. Запропонуйте партнерам невелику мандрівку. Влаштуйте цікаві пригоди для дітей. І самі розважтеся від душі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Діви на 2020 рік: коли купувати житло

Лев

Будьте порядними у стосунках з фінансовими партнерами та клієнтами. Ви відчуватимете прилив сил і натхнення. Щедро діліться піднесеним настроєм з оточуючими. Люди легко йтимуть на спілкування з вами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Терезів на 2020 рік: астролог розповіла, у чому секрет перемог

Діва

Ви одержите лише частину очікуваного прибутку. Не вступайте у суперечки. Купувати ювелірні вироби не час. Побачення залишить неприємні відчуття. Проведіть вечір наодинці.

Терези

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Сплатити усі поточні рахунки одразу не вдасться. Вирішуйте фінансові проблеми поетапно. У вас можуть з'явитися суперники. Поводьтеся гідно. Справжньому коханню ніщо не загрожує.

Скорпіон

Не купуйте секонд хенд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші.

Стрілець

Переслідуватимуть небажані залицяльники. Предмет кохання не відповідатиме взаємністю. Поставтеся до ситуації з гумором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Революція, розпуск парламенту і фінансова криза – астролог шокувала прогнозом на 2020 рік

Козеріг

Афішувати свої подальші фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. По можливості обирайте безготівкову форму розрахунку за надані послуги. Гостро відчуватиметься самотність. Знайдіть для себе розвагу. Активізуйте листування з приємними знайомими.

Водолій

Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Вчасно сплачуйте рахунки. Очікуйте надходження перспективних фінансових пропозицій.

Риби

Краще вестимуться справи ввечері. Похід по крамницях також краще планувати після заходу сонця. Ви дорікатимете коханим через відсутність достатньої уваги з їхнього боку. Подумайте, чи досить уважні ви до них.

У 2020 році погода не раз здивує українців. Будемо мати неврожайний рік, сповнений погодних катаклізмів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 грудня: в чиє життя прийде кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути