середа, 06 серпня 2008 10:05

Голубці на плиті ледь не вбили киянина

На Подолі місцеві пожежники врятували життя 50-річному киянину. Чоловік добряче відзначив день свого янгола, а потім вирішив поласувати голубцями. Поставив каструлю на плиту, а сам ліг перепочити.

Мешканці одного з будинків на вулиці Межигірській помітили у вікні на п"ятому поверсі чорний дим. Схвильовані люди одразу зателефонували 01. Рятувальники прибули швидко, проте одразу потрапити до оповитого димом помешкання їм не вдалося. Двері були броньовані, а зсередини ніхто не відповідав.

Олександр Хорунжий, головний інспектор ГУ МНС України у м. Києві: "Рятувальники вирішили підключити висотну техніку, встановити автодрабину до вікна п"ятого поверху. На жаль, в Києві практично у кожному дворі дуже щільно стоять легкові автомобілі. Тому під"їхати і встановити автодрабину не виходило".

Близько п"яти хвилин вогнеборці чекали на автовласників, щоби розчистити місце на подвір"ї та встановити висотну драбину. Після цього рятувальники швидко потрапили до квартири і в одній із кімнат знайшли її господаря. 50-річний чоловік мирно спочивав у ліжку, а на кухні горіла каструля з їжею.

Коли небораку розбудили, він довго не міг зрозуміти, що в нього за гості.

Рятувальники швидко впоралися з вогнем, а господаря помешкання вивели провітритися надвір.

Олександр Хорунжий, головний інспектор ГУ МНС України у м. Києві: "Чоловік нам розповів, що напередодні він святкував день Ангела свого - Володимира. Потім повернувся додому, вирішив попоїсти і поставив на плиту варитися голубці. А сам в цей час вирішив відпочити".

За словами рятувальників, погорілець народився у сорочці. Якби пожежники потрапили до помешкання хоча б на кілька хвилин пізніше – цей чоловік мав усі шанси поповнити сумну статистику безглуздих смертей, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Голубці на плиті ледь не вбили киянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути