Ексклюзиви
понеділок, 12 грудня 2011 10:00

Головну ялинку Вінниці відкриють 15 іноземних Дідів Морозів

Головну ялинку Вінниці відкриють 15 іноземних Дідів Морозів

9 грудня на прес-конференції Вінницький міський голова Володимир Гройсман розповів, що головну ялинку міста відкриватимуть 15 Дідів Морозів з інших країн.

За його словами, Вінницю охопить справжня санта-манія. "На святковий саміт до нас приїдуть Діди Морози з 15 країн світу. Вони будуть приймати участь у відкритті ялинки. Розкажуть про традиції святкування Нового року в своїх країнах, розважатимуть вінничан та шукатимуть свого колегу - вінницького Діда Мороза. Маємо оперативні дані, що викрадення сплановане і підготовлене. Але міліція буде контролювати процес", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час прямого ефіру зателефонував Дід Мороз

Розпочнеться свято 25 грудня демонстрацією на будівлі міської ради 3D-шоу "Пори року". Потім відбудеться відкриття парку льодових скульптур на Майдані Незалежності, над якими вже працюють митці та архітектори. Копія Ейфелової вежі знову буде стояти на Театральній площі.

"Тих, хто розбив льодову вежу минулого року не залишили без покарання. Деяких студентів відрахували з вузів. Сподіваємось, цього року такого не станеться", - прокоментував мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дід Мороз запалив вогонь Олімпіади-2014 в Чорному морі

Потім до Літнього театру рушить хода на чолі з оркестром Санта-Клаусів.Численні конкурси, розваги, флеш-моби не дадуть сумувати нікому з вінничан. А учасники "Санта-Клаус-квесту" допоможуть знайти зниклого Діда Мороза. Команди вже можуть подавати заявки на участь. Називатись вони мають іменами знаменитих слідопитів - Шерлока Холмса, Еркюля Пуаро та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дід Мороз і Снігуронька патрулювали дороги

"Традиційно на новорічну та різдвяну ніч проїзд у громадському транспорті буде безкоштовним. На закритті ялинки 14 січня виступатимуть кращі театри вогню. А також вінничан чекає незабутнє лазерне шоу", - підсумував Гройсман.

На всі заходи витратять 250 тисяч грн, 120 тисяч з них - кошти спонсорів. 42 тисячі новорічних подарунків надасть Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Головну ялинку Вінниці відкриють 15 іноземних Дідів Морозів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути