вівторок, 28 грудня 2010 06:45

Дід Мороз за три тижні заробляє 20 тисяч гривень

Автор: фото: Валентина МУРАХОВСЬКА
  Дід Мороз 30-річний Олександр Бурмака дарує м’які іграшки й цукерки шестирічній Евеліні Мазур
Дід Мороз 30-річний Олександр Бурмака дарує м’які іграшки й цукерки шестирічній Евеліні Мазур

— Кілька років тому до мене в машину залізли двоє. Витягнули мішок. А там було десь 12 тисяч гривень. Снігурка, моя подруга, проплакала цілий день, — розповідає киянин Володимир Козинський, 36 років.

На свята вбирається Дідом Морозом. Купив зброю.

— На виклики ходимо із газовим пістолетом. Усі гроші носимо при собі. Торік на нас напали двоє п'яних. Хотіли пограбувати. Я пшикнув газовим пістолетом — і драла. Буває, чіпляються до Снігурки. Вона в мене гарна, білява з кучериками. Теж витягав пістолет, — каже Володимир.

— Я починав шість років тому. Товариш порадив для початку обійти всі дитсадки в мікрорайоні. Для заохочення даю завідуючій 200 гривень, потім із кожного новорічного ранку — сотню. І всі новорічні ранки — наші. Варто обійти всіх знайомих. Більшість погодиться запросити Діда Мороза з гарною Снігуронькою. Можна давати й оголошення в газетах, клеїти на стовпах. Але дзвонять мало.

Костюми Козинський оновлює щороку.

— Коли я починав, один київський олігарх не захотів платити. Бо в мене була борода, викроєна з білої штучної шуби. Дав сотню доларів, щоб я купив нормальний костюм. І вже потім ішов до його дитини. Хороші костюми коштують від 500 гривень. Снігурочку вбираємо в коротеньке платтячко за 700 гривень, з каменями Сваровські.

Замовити Діда Мороза зі Снігуркою додому в столиці коштує 200 грн. Корпоратив та дитячий ранок — 400 грн. Кожна пара має шість–вісім замовлень на день. За 1 тис. грн Дід Мороз і Снігуронька роздягаються на корпоративах.

— Для цього вчилися спеціально танцювати. Народ любить такі розваги, особливо під завісу вечора.

Найдорожчий подарунок, який вручав Володимир — ключі від авто "бентлі":

— Подарували її одному депутатському синочку на 18-річчя, якраз йому в Новий рік виповнювалося, — згадує. — Дарували дорогі мобільні телефони, прикраси. Одній дівчинці принесли ляльку Барбі й плаття принцеси. Згодом побачив таке саме в магазині. Коштує 15 тисяч гривень.

За три тижні свят Володимир Козинський заробляє 18–20 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Дід Мороз за три тижні заробляє 20 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути