пʼятниця, 23 березня 2007 13:23

Франція розсекретила матеріали по НЛО за останні 50 років

Франція стала першою державою в світі, яка відкрила свої матеріали, що стосуються НЛО. Національне космічне агенство опублікувало в Інтернеті свої спостереження за більш ніж 1600 випадками спостереження НЛО за п`ять останніх десятиріч.

Вебсайт, що постійно поновлюється, документує вияви НЛО від тих, що легко спростовуються, до таких, над якими ломають голови найзавзятіші скептики. "Це перший подібний ресурс",- говорить Жак Патене, керівник офісу з вивчення "неопізнаних літаючих об`єктів".

"НЛО завжди викликали інтенсивний інтерес, пов`язаний з теоріями змов та секретних урядів. Зрозуміло, що випадки, коли леді розказує про об`єкт, схожий на рулон літаючого туалетного паперу, не варті розслідування. Але випадки за якими спостерігають тисячі людей по всій Франції, а також підтвердження у вигляді випалених слідів чи записів радарів, які кидають виклик законам фізики, безумовно варті уваги", - говорить Патене.

З 1600 спостережень за НЛО, зафіксованих з 1954 року, 25% класифікуються як тип "D". Це означає, що "незважаючи на точні факти та наявність свідків, ми стикаємось із чимось, що неможна пояснити".

Адреса вебсайту, який вже за кілька годин вивів з ладу хост-сервер через величезний трафік, www.cnes-geipan.fr, повідомляє Breitbart.com


Зараз ви читаєте новину «Франція розсекретила матеріали по НЛО за останні 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути