пʼятниця, 31 травня 2019 12:03

Forbes повертається в Україну

Forbes повертається в Україну
Український Forbes повертається Фото: forbes.net.ua/

Стало відомо, що видання Forbes до кінця 2019-го повернеться в Україну.

Його видавцем виступить словацька компанія Barecz & Conrad Media. Вона вже володіє іншими франшизами Forbes: у Словаччині, Чехії, Австрії та Угорщині. Україна стане п'ятим ринком для видавництва, повідомляє AIN.UA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Північному морі знайшли затонулу країну

Право на випуск "Forbes Україна" засновник компанії UMH Борис Ложкін отримав 2009-го, а в березні 2011-го вийшов перший номер. Як описувало видання Forbes історію Ложкіна, вперше план про купівлю глянцю з'явився ще 2002-го, але реальні переговори почалися тільки 2008-го.

Останній номер "Forbes Україна" вийшов 2017-го, після цього ще деякий час працював сайт. Відомо, що причиною зупинки роботи "Forbes Україна" стали фінансові проблеми у видавця — UMH. Велика частина команди перейшла працювати до нового ділового видання Mind.ua.

Ліцензія у "Forbes Україна" закінчилася влітку 2018-го. За кілька місяців до цього американці почали шукати нових видавців.

Зараз у "Forbes Україна" вже є головний редактор, на його пошук пішло кілька місяців. Це відомий медіаменеджер, його ім'я поки не називають. Зараз йде підбір команди. На підготовку до запуску може піти до 6 місяців. За мінімальним підрахунком, повернення журналу обійшлося у $100 тис. (понад 2 млн грн).

Німецький водій, що порушив правила дорожнього руху, не сплатить штраф за перевищення швидкості. Під час фотофіксації кермувальника закрив голуб, що пролітав перед автомобілем. Так птах врятував порушника від камер спостереження.

Зараз ви читаєте новину «Forbes повертається в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути