пʼятниця, 11 січня 2008 08:16

ФБР за несплату відключили телефонну лінію

Одна з телефонних компаній США відключила за несплату лінії Федерального бюро розслідувань, використовувані для прослушки, повідомляє Reuters. Такі дані містяться в доповіді міністерства юстиції США, складеній за підсумками аудиторської перевірки відомства. Інспектори мін"юсту дорікнули керівництву ФБР у недбалому витрачанні коштів, які виділяються на проведення розслідувань, що призводить до випадків, подібних нинішньому.

Відключена через затримку проплати телефонна лінія використовувалася для прослуховування підозрюваних у шпигунстві та терористичній діяльності, а також для передачі деяких розвідданих. Як наголошується в доповіді мін"юсту, відключення лінії призвело до втрати важливої інформації. Тим часом представники ФБР заявили, що подія жодним чином не відбилася на проведенні розслідувань. Інші подробиці інциденту зважаючи на секретність інформації не розголошуються, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «ФБР за несплату відключили телефонну лінію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути