середа, 06 лютого 2008 13:48

Джордж Клуні: У Голівуді більше не знімають шедеври

 Володар премії "Оскар", актор Джордж Клуні заявив, що в Голівуді  більше не знімають кінематографічних шедеврів. Актор, що знов отримав цього року номінацію Американської кіноакадемії за роль в картині "Майкл Клейтон", заявив в інтерв"ю Radio Times: "вони більше не роблять таких фільмів".

Клуні вважає "золотим століттям" кінематографа 1964-76 роки, коли "за рік знімали по 10 фільмів, які можна було назвати шедеврами". Актор спростував чутки про те, що знов візьме участь у зйомках популярного серіалу "Швидка допомога". Він відзначив, що це всього лише фантазії фанатів. "Я належу до покоління людей, які вважають, що все, що написане у ЗМІ, - правда. У мене це пройшло", - додав він.

Клуні, що вже ставав лауреатом премії "Оскар" за роль у фільмі "Сіріана", відзначив, що своєю успішною кар"єрою він більше зобов"язаний успіху і везінню, а не таланту. "Якби "Швидку допомогу" показували, наприклад, у четвер увечері, а не в п"ятницю, я б не став такою зіркою. Це все успіх, а не мій талант, хоча мені подобається думати, що він у мене теж присутній".

Відзначимо, недавно знаменитий актор і режисер за рішенням генсека ООН Пан Гі Муна був оголошений посланцем миру Організації. Зірка Голівуду отримав свій пост завдяки активній роботі по захисту прав людини в гарячих місцях планети, за створення документального фільму "Пісок і скорбота" (Sand and Sorrow) про долі біженців в таборах Судану і Чад, участь в некомерційних фондах і організаціях, що відстоюють гуманні принципи.

Британський актор Том Уїлкинсон, також номінований на "Оскар" за фільм "Майкл Клейтон", відзначив в ефірі Radio Times, що серед претендентів на британську кінопремію Bafta домінують голлівудські фільми. "Ймовірно, це говорить про те, що британської кіноіндустрії просто не існує, що частково правда. Це ганьба, що у нас є номінація за "кращий британський фільм". Британські фільми не можуть змагатися за нагороди на світовому рівні", - сказав він. NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні: У Голівуді більше не знімають шедеври». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути