субота, 01 березня 2008 10:42

Двоє чоловіків вбили жінку за дешевий мобільний телефон та 80 гривень

Вбили за 80 гривень та дешевий мобільний телефон. У Миколаєві двоє чоловіків напідпитку прагнули швидко заробити грошей на горілку. Задля цього вирішили пограбувати жінку. А коли та почала чинити опір, позбавили її життя.

23-річний чолов"яга з містечка Баштанка шукав роботу в Миколаєві. Коли з"явилася надія працевлаштуватися, вирішив це відсвяткувати. У генделику поблизу вокзалу познайомився із бідно вдягнутим підстаркуватим чоловіком. Той тільки-но звільнився із в"язниці. Відсидів за вбивство. За ґратами захворів на туберкульоз. Коли вийшов, у Миколаєві познайомився із жінкою-бомжихою. З нею і жив.

Чоловіки добряче випили. На свій автобус хлопець не встиг. Заночував із новим знайомим та його жінкою на вокзалі.

Заробити копійчину вирішили грабунком. Жертвою обрали одиноку жіночку, яка поверталася додому після роботи. Хворий на туберкульоз бомж дістав ножа. Як потім зізнався, лише для того, щоб зрізати сумку.

Жінка зробила величезну помилку. Замість того, аби віддати сумку та залишитися живою, міцно в неї вчепилася та почала репетувати. Волоцюга вдарив її кілька разів ножем у шию. Після цього зловмисники таки вирвали сумку і втекли.

Микола Свєточєв, керівник Миколаївського МУ міліції: "Вона втратила багато крові, тому що удари завдавалися ножем в область шиї. Були зачеплені життєво важливі органи, тобто артерії всі, які там були. Ширина леза ножа була широка, велика, тому все, що можна було, було зачеплене, перерізане".

Поранену знайшла донька. Лікарі, на жаль, не змогли її врятувати. Ціна життя похилої жінки – 80 гривень та дешевий мобільний телефон.

Наступного дня поблизу заправної станції знайшли сумку постраждалої. Слідчі добряче попрацювали, щоб встановити особи вбивць. Спочатку затримали мешканця Баштанки, а потому й судимого бомжа, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Двоє чоловіків вбили жінку за дешевий мобільний телефон та 80 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути