середа, 11 лютого 2009 09:15

Два терористи-смертники підірвали вісім людей (ФОТО)

  на місці вибуху
на місці вибуху
У результаті вибухів на півночі столиці Афганістану, які здійснили двоє терористів-смертників, загинуло від чотирьох до восьми людей. Відповідальність за теракт взяли на себе бойовики руху "Талібан".

За даними поліції, від вибухів загинуло щонайменше вісім людей, про кількість поранених інформація поки не надходила. Кореспондент AFP, що знаходиться на місці вибухів повідомив, що бачив щонайменше чотирьох загиблих.

За словами свідків, метою теракту була урядова будівля, в якій розміщується тюремна адміністрація. Один із нападників відкрив вогонь по охоронцеві біля воріт. Після того, як поліцейські відкрили у відповідь вогонь, стався вибух. Закріплений на другому терористові вибуховий заряд спрацював біля головного входу. Приміщення отримало значні пошкодження, вхід, біля якого стався вибух, повністю зруйнований.

Метою теракту була урядова будівля

Ще один терорист-смертник був застрелений поліцією біля будівлі міністерства освіти, вибуху не сталося. Сила безпеки блокувала будівлю міністерства юстиції Афганістану. Поліція підозрює, що в будинку знаходиться ще один терорист з вибуховим пристроєм, повідомляє AFP
Зараз ви читаєте новину «Два терористи-смертники підірвали вісім людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути