середа, 24 липня 2013 12:57

Домашніх тварин труять підробними кормами та ліками

Домашніх тварин труять підробними кормами та ліками
Фото: gazeta.lviv.ua

Їжа для домашніх тварин може бути і небезпечною . Недоброякісні ліки та корми можуть вбити вашого домашнього улюбленця, а винного годі буде знайти — про це йдеться у сюжеті програми "Гроші".

У Маріуполі виявили величезну фабрику, площою у більш ніж 1000 кв. м, з вироблення такої підробки з багатомільйонним оборотом. Знімальна група програми встановили нагляд за територією і виявили, що на території знаходиться багато людей, сюди з їздять вантажівки і, певно, щось вивозять. За підтримкою місцевої міліції, журналісти спробували попасти на територію незаконного вироблення продукції, однак пройти за паркан їм так і не вдалося.

Раніше міліція вже виявляла цей підпільний цех, однак організатор виробництва на той момент був на лікарняному і не міг постати перед правосуддям. Втім у зазначеній лікарні такого хворого на знають і запевняють, що тут він ніколи не лікувався.

За даними ж місцевих громадських активістів, з грошовитими ділками не може справитися навіть правосуддя, тому фабрика безборонно продовжує свою роботу. За заявою знімальної групи було розпочато слідство щодо вироблення контрафактної продукції, однак не можна знати напевне, що цього разу винних покарають.

Зараз ви читаєте новину «Домашніх тварин труять підробними кормами та ліками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути