середа, 13 лютого 2013 06:38

Від Азарова вимагають негайно розібратись із твариноненависниками

Від Азарова вимагають негайно розібратись із твариноненависниками
Фото: radiosvoboda.org

Біля стін Кабміну України відбулася акція протесту „Ні- живодерам! Сьогодні – собаки, завтра – наші діти!". Акцію проводили волонтери зоозахисного руху.

Учасники акції тримали в руках плакати із зображеннями безпритульних тварин, яких було отруєно в різних містах України.

"Всі ці злочини ретельно підготовлені, про них відомо заздалегідь", - зазначила лідер Всеукраїнського руху на захист тварин Яна Ренк.

За її словами, вже протягом двох років абсолютно легально, з порушеннями норм українського законодавства, в Інтернет-мережі діє форум, на якому відбувається відкрита пропаганда насилля.

Поводження так званих догхантерів у Києві відмічається особливою жорстокістю. Саме тут, в столиці України, відбуваються масові отруєння тварин.

Київські волонтери принесли на акцію труп тварини, яка загинула  3 лютого 2013 року на вул.Кибальчича, 2А. Тварина помирала в тяжких муках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко приніс Азарову труп отруєного пса

"Ця ситуація стала результатом приголомшливої бездіяльності української влади. Жодної  з тих обіцянок, що влада свого часу давала зоозахисній громаді, не було виконано!" – наголосила волонтер Наталя Вишневська.

На переконання активістів, повне ігнорування органами МВС України указу прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо сприяння розслідуванню злочинів проти тварин призводить до того, що розслідування цих злочинів не відбувається і винних не покарано.

Як наслідок, учасники акції передали представникам уряду України вимоги зупинити функціонування Інтернет-ресурсу "Вредителям.нет" та закрити доступ до нього всім користувачам мережі Інтернет, зупинити  пропаганду насильства та садизму в українському Інтернет-просторі та на ТБ, а також вжити всіх необхідних для цього заходів.

Активісти, крім того, вимагають проінформувати належним чином та довести до відома всіх центральних та місцевих органів МВС України інформацію про взяття на особистий контроль справ щодо злочинів, скоєних проти тварин, а також здійснити вищезгадані дії протягом місячного терміну та повідомити про результати проведеної роботи.

Зараз ви читаєте новину «Від Азарова вимагають негайно розібратись із твариноненависниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути