четвер, 02 квітня 2015 17:50

Державних медійників "відрізали" від домену .ru

Державних медійників "відрізали" від домену .ru
Фото: sosnovskij.ru

У Держкомтелерадіо та в підвідомчих організаціях заборонили використовувати російські електронні публічні сервіси, зареєстровані в доменах ".ru", ".рф" для електронного обміну інформацією, пов'язаною з виконанням службових обов'язків.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"В апараті Держкомтелерадіо та в підвідомчих організаціях заборонено для електронного обміну інформацією, пов'язаною з виконанням службових обов'язків, використовувати російські електронні публічні сервіси (електронна пошта, файлові сховища, соціальні мережі тощо), зареєстровані в доменах .ru, .рф", - повідомили у прес-службі.

Таке рішення пояснюється тим, що необхідно забезпечити захист інформаційно-телекомунікаційних систем Держкомтелерадіо та в підвідомчих організаціях затверджено правила використання електронних поштових скриньок та публічних сервісів. Відповідний наказ підписав Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Для надсилання та одержання засобами електронної пошти електронних копій службових документів, підготовлених у паперовому вигляді, працівники Держкомтелерадіо відтепер використовуватимуть виключно службові (офіційні) адреси електронної пошти, створені в доменах .comin.gov.ua або .tvradio.gov.ua. Працівники підвідомчих організацій відповідно до наказу мають користуватися виключно службовими (офіційними) адресами електронної пошти, створеними в доменах нижчого рівня домену .ua.

 

Зараз ви читаєте новину «Державних медійників "відрізали" від домену .ru». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути