середа, 23 травня 2007 15:44

Данські моряки бавилися з гашишом і повіями на очах у школярів

Данські ЗМІ опублікували закритий звіт про кругосвітню подорож військового корабля Vedderen, що брав участь в науково-просвітницькій експедиції "Галатея-3", з якого виходить, що військові моряки прикрашали "суворі похідні будні" нестримними п"янками, курінням гашишу та спілкуванням з повіями. В той же час на борту були групи школярів.

За час восьмимісячного кругосвітнього походу на борту "Веддерена" побувало кілька тисяч чоловік: змінні екіпажі, наукові колективи і групи школярів. Фінансував похід Данський експедиційний фонд, що виділив на цю справу 20 млн. євро. Керівництво фонду пішло на такі серйозні витрати заради привертання уваги країни до моря і морських досліджень.

Звіти до податкової інспекції показали, що рекорд поставили 12 моряків допоміжних судів, що брали участь в кругосвітній подорожі. За три дні перебування в Любеку вони випили 15 літрів чистого спирту. Це означає, що в крові кожного члена екіпажа містилося 22 промілле алкоголю в день.

Командування ВМС намагалося виправдатися тим, що п"яні загули були тільки на стоянках, а на бойовому чергуванні всі моряки були тверезі. Але ця заява була спростована безліччю колишніх контрактників, які розповіли данським ЗМІ, що п"янки не припинялися і в морі, пишуть "Новые Известия".

Зараз ви читаєте новину «Данські моряки бавилися з гашишом і повіями на очах у школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути