субота, 23 вересня 2017 20:38

Дайте можливість гідно провести дітей в останню путь! - мати загиблої Анастасії Кулинич

Мама Анастасії Кулинич, однієї з дівчат, які загинули під час пожежі в дитячому спортивному таборі "Вікторія", звернулася до влади міста, області та правоохоронців із проханням не допустити провокацій в день похоронів дітей і спекуляцій на факті їхньої загибелі. І дати можливість батькам гідно провести в останню путь своїх загиблих дітей.

Дане звернення розміщене в соціальній мережі на сторінці народного хореографічного колективу "Адель", учасницями якого були загиблі діти.

 

- Сьогодні ми, батьки, готуємося до похорону дівчаток, і просимо всіх дати нам можливість гідно провести дітей в останню путь! Для цього просимо вас забезпечити громадський порядок під час похоронів, не допустити провокацій, присутності ЗМІ та всіх тих, хто сьогодні намагається зробити собі ім'я на трагедії, - йдеться у зверненні на ім'я Одеського міського голови Геннадія Труханова, голови Одеської державної адміністрації Максима Степанова і начальника Головного управління Нацполції в Одеській області Дмитра Головіна.

Зараз ви читаєте новину «Дайте можливість гідно провести дітей в останню путь! - мати загиблої Анастасії Кулинич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути