вівторок, 04 грудня 2007 17:21

Чопські митники вилучили 500 кг наркотиків

Співробітники Чопськой митниці наприкінці листопада зупинили спробу транспортування крупної партії наркотичних речовин через україно-угорський кордон.

Вантаж кокаїну і марихуани був виявлений співробітниками митного посту "Тиса" при огляді автоколони, що перевозить устаткування для одного з українських авто-промислових підприємств. За інформацією достовірного джерела, наркотики були виявлені в упаковках кондиціонерів, призначених для установки на нових автобусах, що виробляє ЗАТ "Завод комунального транспорту" (колишній Львівський автомобільний завод).

До цього у 2007 році на Чопській митниці нелегальне перевезення наркотиків було виявлене лише одного разу, і її масштаб не йде ні в яке порівняння з вантажем адресованим підприємству братів Олега і Ігоря Чуркиних. У п"яти фурах митники виявили в загальній сумі близько 500 кг наркотичних речовин.

За припущеннях фахівців, можливо, що ЛАЗ в схемі постачання міг використовуватися Чуркіними як перевалочний пункт на шляху наркотиків до Росії, повідомляє 24.UA.

Зараз ви читаєте новину «Чопські митники вилучили 500 кг наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути