вівторок, 14 жовтня 2008 08:17

Ціни на бензин в Києві різко підвищилися

Ціни на бензин в Києві різко підвищилися

За підсумками минулого тижня (з 6 по 13 жовтня) середні ціни на всі види нафтопродуктів в Києві істотно підвищилися. Про це свідчать дані консалтингової компанії "UPECO"

Зокрема ціни на низькооктановий бензин марки А-76/80, підвищилися на 15 коп., 5,47 грн./літр тижнем раніше, до 5,62 грн./літр. При цьому найбільш високі ціни фіксувалися на рівні 5,65 грн./літр. Дешевше всього А-76/80 можна було придбати за ціною 5,55 грн./літр.

Також на 15 коп. підвищилися ціни на бензин мазкі А-92, з 5,78 грн./літр, до 5,93 грн./літр. На більшості АЗС А-92 продавався за ціною 5,95 грн./літр. Найдешевше А-92 можна було придбати за ціною 5,85 грн./літр.

На найпопулярнішу марку - високооктановий бензин А-95 ціни підвищилися з 5,98 грн./літр до 6,13 грн./літр (зростання + 15 коп.). Найвища пропозиція на дану марку палива фіксувалася на рівні 6, 15 грн./літр. Найдешевше високооктан можна було придбати за ціною 6,05 грн./літр.

Крім того, ціни на дизельне паливо за підсумками тижня підвищилися з 6,48 грн./літр до 6,63 грн./літр (зростання + 15 коп.). Таким чином, найвищі ціни на "дизель" фіксувалися на рівні 6,65 грн./літр. Дешевше всього ДТ можна було придбати за ціною 6,55 грн./літр.

Нагадаємо, що тижнем раніше (з 29 вересня по 6 жовтня) середні ціни на бензин в Києві не змінилися. В той же час, дизельне паливо (ДТ) продовжувало дешевшати.

Дані отримані на підставі аналізу цін 9 столичних мереж АЗС: "Лукойл", "Кло", "Золотий гепард", НК "Альянс", "Авіас/сентоза", "ANP", "WOG", "Укртатнафта" і "ОККО", повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Ціни на бензин в Києві різко підвищилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути