Ексклюзиви
субота, 09 січня 2016 23:42

Четверо осіб отримали поранення під час заворушень в Кельні

Четверо осіб отримали поранення під час заворушень в Кельні
Фото: REUTERS

Троє поліцейських і журналіст отримали поранення в ході безладів в Кельні, які відбулися під час і після розгону демонстрацій рухів PEGIDA і "Кельн проти правих", повідомила місцева газета Kölner Stadt-Anzeiger, передає РИА Новости.

Як зазначається, місцева поліція опублікувала дані про підсумки зіткнень, в ході яких був поранений журналіст, його доставили в лікарню, а також поліцейський, який зміг продовжувати чергування.

Також повідомляється про двох постраждалих поліцейських, які отримали акустичні травми в ході заворушень.

Раніше повідомлялося, що поліція розганяла водометами та перцевим газом прихильників руху проти мігрантів у Кельні. Радикали кидали у поліцію пляшки та піротехніку.

Нагадаємо, у Кельні сьогодні пройшли акції протесту, організовані противниками мігрантів з руху PEGIDA у відповідь на масові напади на жінок у новорічну ніч, в яких брали участь і мігранти. Поліції Кельна відомо вже про 379 заяв від постраждалих в результаті нападів в новорічну ніч. Скарги про напади на жінок, пограбування та безлади, схожі до тих, що сталися у ніч на 1 січня у Кельні, надходили і з Швейцарії, Австрії та Фінляндії.

Зараз ви читаєте новину «Четверо осіб отримали поранення під час заворушень в Кельні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути