понеділок, 09 лютого 2009 17:24

Черновецькому стало соромно за своїх заступників

Черновецькому стало соромно за своїх заступників

Київський міський голова Леонід Черновецький обурений поведінкою деяких своїх заступників і заявляє, що не хоче з ними далі працювати. Проте конкретних людей не називає.

Про це він сказав сьогодні в інтерв"ю журналістам, розповідаючи про враження від перегонів на Київському іподромі, що відбулися у суботу, 7 лютого, після тривалої перерви.

"Я обурений тим, як поставилися до цього багато моїх заступників і радники. Це не неповага до мене – я не по частині грошей - це неповага до киян. Щойно я пішов – а в мене була майже 40 градусів температура – вони всі втекли. Ганьба. Мені соромно, що я з такими людьми ходжу по землі найкрасивішого міста у світі. Я з ними не працюватиму", - заявив Л.Черновецький.

"Вони розповідають, у тому числі Президенту України, що я мало не збожеволів. Звичайно, заробляти 2-3 млн. доларів за моїми програмами до бюджету Києва... Якщо я божевільний – хай всі мери і всі, хто наговорює на мене гидоту Президентові, хай вони всі будуть такими ж божевільними. І Україна стане найбагатшою країною у світі", - продовжив мер столиці.

За його словами, в результаті минулих перегонів "кияни заробили приблизно 200 тис. грн.". "Це приблизно 10 тис. осіб, які отримають пристойні гроші вже цього місяця", - сказав він. Стільки ж - 200 тис. грн., як повідомив Л.Черновецький, заробила і компанія мобільного зв`язку, яка обслуговувала захід.

Водночас, як зазначив міський голова, на організації та проведенні перегонів на іподромі особисто він "втратив" велику суму грошей.

"З перегонами трапилося непорозуміння. Особисто я багато мільйонів гривень - зараз ми підраховуємо – втратив… Ми двічі преміювали за мій рахунок людей, які виграли на перегонах. 100 тис. доларів і 100 тис. гривень. Вийшло так, що я їх (призи) оголосив", - пояснив мер журналістам.

Л.Черновецький знову запросив усіх на іподром у наступну суботу, 14 лютого.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Черновецькому стало соромно за своїх заступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути