середа, 10 жовтня 2007 18:52

Черновецький посилить боротьбу з "однорукими бандитами"

У середу Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що столична мерія посилить боротьбу з нелегальним гральним бізнесом.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, мер столиці відзначив, що вже зроблений перший крок до того, щоб захистити киян від "одноруких бандитів" - прибрані ігрові автомати, які були розташовані поряд з школами, дитячими садами і медичними закладами.

"На жаль, ми ведемо боротьбу з тіньовим гральним бізнесом практично самостійно. Ні міліція, ні інші силові органи, що не знаходяться в моєму прямому підпорядкуванні, не проявляють тут достатньої активності", - підкреслив Черновецький.

Столичний голова відзначив, що в даний час розглядається проект винесення гральних закладів з центральних районів Києва, а в перспективі - і за межі міста.

За його словами, перевірки, які проводилися впродовж року, показали, що порушення є практично в кожному гральному закладі, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький посилить боротьбу з "однорукими бандитами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути