вівторок, 16 жовтня 2007 13:07

Брітні Спірс здалася поліції

Співачка Брітні Спірс добровільно прибула у відділення поліції у Лос-Анджелесі для того, щоб сфотографуватися і здати відбитки пальців у справі про порушення правил дорожнього руху.

У дільниці у передмісті Ван Неус, Спірс провела біля півгодини. Співачка звинувачується у керуванні автомобілем з простроченими правами і втечі з  місця ДТП. Судове засідання у її справі має відбутися 25 жовтня.

У серпні 2007 року у Лос-Анджелесі співачка, знаходячись за кермом "Мерседеса", виїжджала з парковки і пошкодила одну з машин, що стояли. Оглянувши пошкодження, Спірс втекла  з місця події. Свій вчинок вона пояснила тим, що її переслідували фотографи-папараці.

Пізніше з"ясувалося, що права водія співачки прострочені. В разі, якщо суд визнає провину поп-зірки, то їй загрожує штраф у розмірі двох тисяч доларів і тюремне ув"язнення строком до шести місяців, повідомляє агентство Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс здалася поліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути