вівторок, 04 грудня 2007 13:36

Брітні Спірс підтвердила третю вагітність

Голлівудська скандалістка Брітні Спірс пообіцяла виправитися, після того як дізналася, що знову вагітна. Співачка повідомила, що чекає третю дитину, всім близьким і друзям електронною поштою. Проте за декілька днів Брітні розважалася разом із Періс Хілтон на вечірці, мабуть, поп-принцеса вирішила відзначити цю знаменну подію і поділилася радісною новиною з давньою подругою.

Хілтон, за її словами, вже сама хоче стати матір"ю, дивлячись на щасливу вагітну подругу Ніколь Річчі і майбутню багатодітну матусю Спірс. Головні персони світської колонки новин танцювали до ранку і з задоволенням позували папараці, проте з алкогольними коктейлями Брітні не бачили, а от від вишневого тортика вона не відмовилася.

У пресі відразу ж встигли засудити Спірс за те, що вона начебто повертається до колишнього порочного способу життя і знову спілкується з Періс, що скоро почнуться загули без трусів та інші вільності. Батько майбутнього малюка Брітні - продюсер J.R Rotem поспішив завірити журналістів в тому, що не бачить нічого поганого в танцях і не вважає, що співачка повинна перестати спілкуватися з давньою подругою, хай навіть у тієї погана репутація.

Цього разу Брітні та Періс були дуже пристойно і респектабельно вдягнені. Спірс не палила, не пила алкоголь і енергетики, Періс обмежилася за всю ніч кількома келихами шампанського. З чуток, Хілтон також встала на шлях виправлення, адже незабаром їй належить стати хрещеною малюка Ніколь Річчі, та й вельми можливо, що й Брітні запросить Періс стати хрещеною своєї третьої дитині.

Нагадаємо, що Спірс повідомила про свою вагітність електронною поштою, а також приклала копію результату ультразвукового дослідження, який підтверджує достовірність вагітності. Сестра співачки Джеймі Лінн Спірс, що недавно відвідала Брітні в її особняку в Малібу, розповіла, що та просто світилася від щастя, пила свіжовичавлені соки й за цілий день не викурила жодної сигарети.

"Брітні дуже щаслива й щиро вірить в те, що ця дитина зможе змінити все її життя на краще. З його народженням в житті Брітні наступить світла смуга", - зізналася Джеймі Лінн журналу In Touch Weekly.

Поп-принцеса упевнена, що ця дитина з"явилася невипадково в найважчий період її життя, вона дала їй сенс жити далі, вказала їй орієнтири. За словами зірки, батько дитини – музичний продюсер Джонатан Ротем (J.R Rotem), з яким співачка знайома вже декілька років і зблизилася після розлучення з чоловіком Кевіном Федерлайном. Продюсер зробив заяву для преси, в якій він підтвердив, що визнання Брітні в інтерв"ю журналу In Touch Weekly - правда, Спірс чекає від нього дитину.

Крім цього, коханець скандальної поп-принцеси дав відверте інтерв"ю журналу Blender, в якому розповів про інтимні стосунки зі Спірс, іноді сильно перегинаючи палицю, проте його одкровення саму Брітні аніскільки не збентежили. Друзі зірки стверджують, що вона дуже щаслива та вважає, що Джонатан буде прекрасним батьком.

 

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс підтвердила третю вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути