понеділок, 26 лютого 2007 13:24

Брітні Спірс намагалася накласти на себе руки через дітей

Двічі намагалася накласти на себе руки Брітні Спірс через страх втратити дітей, повідомив американський таблоїд The National Enquirer.

"Після того, як Брітні зістригла волосся, у неї був зрив, і вона намагалася накласти на себе руки. Вона плакала і говорила, що зробить це, якщо втратить синів", пише видання.

"Вночі Брітні втекла на вулицю і попрямувала прямо під колеса машини на автомагістралі, але її зупинили. Вона говорила, що уб"є себе. Пізніше вона схопила антидепресант Xanax і сказала, що вип"є всю упаковку і що їй все одно, що з нею буде", повідомляє The National Enquirer.

У той же час Брітні вже повернулася в реабілітаційну клініку в Малібу, звідки вона втекла за кілька годин до спроби вчинити самогубство. Її менеджер Ларрі Рудольф спростував чутки про те, що співачка хоче накласти на себе руки.

- Вона в клініці і дуже сумно, що деякі ЗМІ пишуть про неї таку брехню у той час, як вона намагається вилікуватися, - сказав він.

За словами Рудольфа, Брітні повернулася до клініки в п"ятницю увечері.

Як відомо, і Брітні і її екс-чоловік Кевін Федерлайн добиваються одноосібної опіки над їхніми двома синами. Подружжя домовилося, що діти залишаться з Кевіном, поки Брітні проходитиме повний курс реабілітації в клініці. Програма триватиме від 30 до 45 днів.

Якщо Брітні не знайде в собі сили долікуватися, вона може втратити опіку над дітьми. Поки що позачергові слухання за позовом Федерлайна про опіку над їхніми двома дітьми скасовані, повідомляє factnews.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс намагалася накласти на себе руки через дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути