пʼятниця, 29 грудня 2006 13:53

Брітні Спірс і Періс Хілтон стали "найгіршими представниками шоу-бізнесу"

Співачка Брітні Спірс і світська левиця Періс Хілтон очолили рейтинг "найгірших представників шоу-бізнесу", складений AP-AOL News. Джордж Буш, у свою чергу, став "переможцем" відразу в двох номінаціях - учасники опитування назвали президента США "найгіршою" і "найкращою" знаменитістю одночасно. В опитуванні брали участь 1 004 людини.

На запитання, хто в сучасному світі є "найстрашнішим лиходієм", 13% опитаних заявили, що це - Джордж Буш. Таким чином, президент США обігнав навіть Осаму бен Ладена.

Серед представників шоу-бізнесу лідирувала Спірс, скандали навколо якої не утихають і до цього дня. На другому місці серед "найгірших" - нова краща подруга поп-зірки - Періс Хілтон, услід за якою, з невеликим відривом, слідує голлівудський актор і режисер Мел Гібсон. Він був удостоєний третього місця за свою п"яну витівку в Малібу ( штат Каліфорнія).

Серед "найкращих" представників шоу-бізнесу пальма першості і 29% голосів належать телеведучій Опрі Уїнфрі, на другій позиції розташувався актор Майкл Джей Фокс, на третій - голлівудський серцеїд Джордж Клуні.

Анджеліна Джолі набрала лише 8% голосів, а її коханий Бред Пітт - лише 2%. Том Круз і Кеті Холмс набрали також по 2% голосів, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс і Періс Хілтон стали "найгіршими представниками шоу-бізнесу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути