середа, 21 лютого 2007 14:37

Воші змусили Брітні Спірс поголити голову (ФОТО)
5

Британська газета The Daily Mail розкрила таємницю, чому американська поп-співачка Брітні Спірс нещодавно побрила голову. За даними газети, це сталося через воші.

Брітні, як пише The Daily Mail, скаржилася друзям на "дивне свербіння" і одного разу навіть заявила, що "жучки" вже "вивели її із себе".

Нагадаємо, що співачка постриглася наголо 16 лютого в одній з перукарень Лос-Анджелеса, а потім несподівано з"явилася в новому іміджі перед публікою під час відвідин тату-салону.


Раніше нічого не повідомлялося про причини її екстравагантного вчинку. Тим часом, як стало відомо, 21 лютого 25-річна піп-зірка лягла в реабілітаційний наркологічний центр Promises в Малібу.

До цього вона проходила лікування в наркологічній клініці Crossroads, заснованій Еріком Клептоном, на острові Антігуа, проте пробула там не більше 24 годин і повернулася до Лос-Анджелеса.

Як відзначають американські ЗМІ, після того, як Спірс в листопаді 2006 року заявила про намір розвестися з чоловіком з Кевіном Федерлайном, від якого у неї двоє дітей, її поведінка стає все більш ексцентричною, повідомляє Lenta.ru.













Зараз ви читаєте новину «Воші змусили Брітні Спірс поголити голову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути