пʼятниця, 23 лютого 2007 10:31

Як лиса Брітні Спірс розбивала машину папараці (ФОТО)
6

Журналісти американського сайту, присвяченому знаменитостям, x17 у подробицях зафотографули, як лиса Брітні Спірс, озброївшись зеленою парасолькою, атакувала автомобіль папараці. Інцидент стався після того, як співачка приїхала до будинку свого колишнього чоловіка, а того не було вдома. З Кевіном Федерляйном Спірс зустрілася пізніше.

Подружжя домовилося, що їхні діти залишаться з Кевіном, поки Брітні проходитиме повний курс реабілітації в клініці. Програма триватиме від 30 до 45 днів. Також стало відомо, що поки скасовані позачергові слухання за позовом Федерлайна про опікування над 5-місячним Джейденом Джеймсом і однорічним Шоном Престоном.

Нагадаємо, Кевін почав судитися за дітей після розлучення в листопаді. Раніше суд вирішив, що поки що опіка батьків буде сумісною.

Вперше Брітні лягла в реабілітаційну клініку в Антігуа 16 лютого, але пробула там всього добу. Того ж дня увечері співачка прийшла в перукарню і попросила поголити її налисо.

Коли власниця закладу відмовилася це зробити, Брітні сама схопила машинку і почала зрізати свої локони. Після цього вона пішла в тату-салон і зробила собі два татуювання.

Власники салону Esther"s Haircutting Studio виставили на аукціон eBay обстрижені локони зірки - стартова ціна становить $1 млн. Крім того, на торги виставлена машинка, якою Брітні зістригала волосся.

20 лютого Спірс вдруге записалася в клініку Promises Treatment в Малібу, яка спеціалізується на лікуванні від алкогольної і наркотичної залежності, але також втекла звідти. Як припускають спостерігачі, остання втеча могла бути викликана звісткою про те, що Федерлайн подав прохання про позачергові слухання у справі про опікування. Втретє в клініку в Малібу Брітні привезла її матір, Лінн Спірс, повідомляє factnews.


















Зараз ви читаєте новину «Як лиса Брітні Спірс розбивала машину папараці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути