Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2009 12:01

До 2050 року Британія стане європейським Китаєм

До 2050 року Британія стане європейським Китаєм

У звіті ООН зазначається, що до Великої Британії щороку прибуває приблизно 174 тисячі іммігрантів. Це означає, що до 2050 року населення країни зросте з 61,6 до 72,4 млн. Швидше за все Британія обжене Німеччину, в якій на той час буде мешкати 70, 5 млн., та Францію (67,7 млн.). Згідно з прогнозом, у тому ж 2050 році населення нашої планети сягне 9, 1 млрд. (сьогодні близько 6,8 млрд.)

Значно зросте кількість людей похилого віку. Через 40 років тих, кому за 60, буде майже 2 млрд. Середня тривалість життя збільшиться з 68 до 76 років. Відповідно показники народжуваності в світі в середньому знизяться з 2, 56 до 2,02 дітей на жінку.

За щільністю населення Британія вже випередила Нідерланди і відтепер посідає почесне четверте місце у світі. Статистика свідчить про безсумнівний вплив неконтрольованої міграції на корінних британців та звичний рівень життя "аборигенів".

Враховуючи те, що 70% збільшення населення країни відбувається за рахунок мігрантів, представники консервативної партії вже сьогодні наполягають на щорічному жорсткому ліміті та зниженні вікового цензу для найманих робітників. Також планується ввести серйозні мовні тести для тих, хто братиме шлюб із британцями. Фахівці вважають, що з точки зору мігрантів, Велика Британія - третя за принадністю країна світу після США та Канади, повідомляє TheTelegraph.

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «До 2050 року Британія стане європейським Китаєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути