понеділок, 17 листопада 2008 09:28

Британець створює чудових тварин з колісних ковпаків (ФОТО)
7


Художник з Британії побудував з колісних ковпаків скульптуру дракона заввишки 10 метрів. На його створення було витрачено близько 200 ковпаків і місяця часу.

Птолемі Ельрінгтон вже сім років будує з ковпаків фігури тварин, і, за його словами, краще всього для його захоплення підходять ковпаки BMW і Mercedes - вони добре гнуться.


А ось для імітації акулячих зубів немає нічого кращого за ковпаки FordKa. Деякі побудовані скульптури чоловік продає - найвищу ціну дали якраз за дракона - 4,5 тисяч доларів.

На створення однієї фігури у Ельрінгтона йде від 10 до 200 ковпаків і від декількох днів до місяця часу. Щоб скріпляти частини майбутньої скульптури разом, "скульптор" використовує дріт.

Ельрінгтон повідомив, що більшу частину ковпаків він знайшов в придорожній канаві поряд з його будинком - там, на крутому повороті, вони відлітають у багатьох машин.

Англієць признався, що за минулі сім років, поки він займається своїм хобі, воно так і не набридло йому - він продовжує збирати ковпаки в придорожніх канавах і будувати скульптури. Ельрінгтон підкреслив, що йому поки що не доводилося витрачати грошей на своє захоплення, повідомляє auto.lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британець створює чудових тварин з колісних ковпаків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути