середа, 26 грудня 2007 16:42

Бойфренду солістки Sugarbabes на вулиці відрубали руку

Бойфренд солістки групи Sugarbabes, Амель Берраба, потрапив до лікарні з майже відрубаною після нападу на вулиці рукою, повідомляє The Sun.

25-річний Хардман Фреді Фуллер був знайдений в калюжі крові напередодні Різдва з численними різаним ранами.

Лікарі провели екстрену операцію, яка тривала шість годин. Джерело, близьке до Амель розповів: "У нього була жахлива рана. Його рука буквально висіла на волосині. Коли б не швидкість лікарів, він би не вижив".

Хардман і Амель проводили разом вечір в одному із закладів в місті Алдершот в Гемпширі. Напад стався в 22:30 у найближчого до закладу паба. У Хардмана відбулася бурхлива сварка з якимсь чоловіком, після чого йому були нанесені страшні поранення. Молода людина зуміла втекти, перш ніж знепритомніти. Нападник сховався.

Амель не була на місці нападу, але приїхала в лікарню як тільки її повідомили. Убита горем дівчина провела Різдво в лікарні у ліжка коханого. Лікарі попередили, що руку, можливо, доведеться ампутувати, якщо зв"язки не зростуться.

"Амель боялася, що втратить його. Для неї це було страшне Різдво. Вона майже не спала і весь час плакала", - сказало джерело.

У поліції повідомили, що вони шукають знаряддя нападу, яким повинна була бути сокира, мачете або щось подібне. Вони висловили припущення, що що нападник і Хардман могли знати один одного.

Якраз на Різдво минулого року Хардман був заарештований в одному з клубів Лондона після бійки, яка відбулася через Амель, коли один з шанувальників став домагатися співачки. Можливо, це була помста за той інцидент, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Бойфренду солістки Sugarbabes на вулиці відрубали руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути