Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2007 09:45

Богатирьова: Огризко зізнався, що його позиція збігається з політикою США

У четвер на зустрічі з фракцією "регіонів" Володимир Огризко не приховував, що його позиція в багатьох питаннях збігається з політикою США. Про це заявила лідерка фракції Партії Регіонів Раїса Богатирьова в ефірі одного з українських телеканалів.

Коментуючи перенесення голосування за кандидатуру Огризка на посаду міністра закордонних справ, Богатирьова відкинула звинувачення в тому, що Партія регіонів зробила це під тиском Москви.

- Ви бачите скрізь руку Кремля, а ніжку Буша під собою не помічаєте, - звернулася лідер фракції Партії регіонів до свого опонента в студії "нашоукраїнця" В"ячеслава Кириленка.

Водночас, за її словами, дії опозиції та оточення президента схиляють її однопартійців до того, щоб запропонувати президенту іншу кандидатуру міністра закордонних справ і одразу за неї проголосувати.

Як відомо, у четвер Верховна рада, не зважаючи на домовленості з президентом, перенесла голосування за міністра закордонних справ на вівторок.

Сьогодні, 16 березня, прем"єр-міністр Віктор Янукович планує зустрітися з президентом Віктором Ющенком, аби провести черговий раунд переговорів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова: Огризко зізнався, що його позиція збігається з політикою США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути