субота, 07 липня 2007 10:24

Блер хотів зробити Діану послом Британії

Колишній прем"єр Тоні Блер хотів запропонувати принцесі Діані посаду посла Великобританії. Про це пише газета The Daily Mirror з посиланням на "обізнане джерело", знайоме з матеріалом книги колишнього глави прес-служби Блера Алестера Кемпбелла, що ще не вийшла в світ, "Роки Блера". У книзі розповідається, як до і після свого призначення прем"єром, Блер таємно зустрічався з принцесою.

"Досить зрозуміло, що вони обговорювали нову для неї роль. Він вважав, що принцеса чудово справиться з роботою посла при його баченні оновленої Британії. Принцеса була заінтригована цією ідеєю", - говорить джерело. За його словами, на цих зустрічах "за межами Вестмінстера" іноді була присутня дружина Блера Черрі, іноді містер Кепмбелл, який був "збитий з пантелику" присутністю принцеси.

Після загибелі Діани промова прем"єра про "народну принцесу" була визнана дуже зворушливою і відповідною настрою людей. Багато хто говорив, що промову написав Кемпбелл, проте джерело сказало, "мені так не здається", повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Блер хотів зробити Діану послом Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути