четвер, 10 січня 2008 12:22

Біограф стверджує, що дочка Тома Круза зачата не ним

Давно очікувана книга Ендрю Мортона під назвою "Том Круз: неофіційна біографія" ще не з"явилася на полицях магазинів, але деталі, що містяться в ній, вже потрапили в пресу. У ній скандальний письменник, з-під пера якого вже вишли книги про принцесу Діану, Моніку Левінськи, а також Девіда і Вікторію Бекхем, як і раніше, наводить сумнівні "факти" з життя американського актора, повідомляє Reuters.

Зокрема, Мортон пише, що маленька Сурі насправді не є рідною дочкою Круза, а була зачата із замороженого сім"я засновника церкви сайентологів Рона Хаббарда. Мортон порівнює її з "дитиною Розмарі".

Круз у книзі називається "Другим номером" у секті після її нинішнього керівника Девіда Міскевіджа, який нібито одного разу наказав засадити ціле поле ромашками, тому що Круз виявив бажання пробігтися по ньому разом з колишньою дружиною Ніколь Кідман.

Також автор пише, що відносини Том Круза з Ніколь Кідман розпалися саме через її прохолодне ставлення до сайєнтології, небажання йти з католицтва і той факт, що батько Кідман – психолог.

Тим часом, наступними цілями серед знаменитостей для вербування в ряди сайєнтологів Мортон називає Девіда і Вікторію Бекхем.

Тим часом, адвокат Круза, Берт Філдс, вже встиг назвати наведені в книзі дані повною вигадкою і погрозив подати до суду, якщо книга надійде в продаж.

"Цій людині, а також видавництву, має бути соромно. Він стверджує, що написав біографію, при цьому навіть не поговоривши ні з ким, хто був близький з Крузом за останні 30 років", – заявив Філдс, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Біограф стверджує, що дочка Тома Круза зачата не ним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути