пʼятниця, 28 грудня 2007 11:25

Біля входу у "Мисливський ряд" вибухнула бомба, а не петарда

Біля входу у торговий центр "Мисливський ряд" вибухнув безоболочний вибуховий пристрій, а не петарда, як повідомлялося раніше. Про це агентству ІТАР-ТАСС розповіло анонімне джерело у правоохоронних органах столиці. За його словами, експерти схиляються саме до версії про вибух бомби. Потужність вибухового пристрою складала 100-150 грамів у тротиловому еквіваленті.

Джерело відзначило, що фахівці продовжують з"ясовувати обставини того, що сталося. "Проводиться опитування відвідувачів торгового комплексу і охоронців, які могли помітити якихось підозрілих людей", - розповів він.

РІА Новини повідомляє з посиланням на своє джерело в правоохоронних органах, що версія про вибух бомби не виключається. Співбесідник агентства послався на дані вибухотехнічної експертизи.

Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Вибух біля "Мисливського ряду" відбувся увечері 27 грудня. Торговий комплекс припинив роботу, всіх відвідувачів евакуювали. Манежна площа, де розташований "Мисливський ряд", була оточена співробітниками міліції. До місця вибуху прибули сапери, кінологи і бригади "швидкої допомоги".

У ГУВС Москви і МНС повідомили, що у "Мисливського ряду" вибухнула могутня петарда. Вона була прив"язана до ліхтаря біля входу в торговий комплекс. Вибухом було розбито облицьовування підставки ліхтаря. Офіційно повідомляється, що ніхто не постраждав. За неофіційними даними, п"ять осіб звернулися по медичну допомогу після отруєння димом.

За фактом вибуху порушено кримінальну справу за статтею "хуліганство". Міліція категорично відкинула версію теракту, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Біля входу у "Мисливський ряд" вибухнула бомба, а не петарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути