вівторок, 29 січня 2008 16:10

Біля Білого дому арештовано чоловіка, який погрожував Бушу

У Вашингтоні влада заарештувала чоловіка, який стояв у огорожі Білого дому і викрикував погрози в адресу президента США Джорджа Буша.

При собі затриманий мав підозрілий згорток.

Зараз поліція перевіряє вміст згортка, передає Associated Press. Щоб уникнути нещасних випадків влад провела евакуацію людей з довколишніх територій. Інші деталі не повідомляються.

Не виключено, що заарештований може бути психічно ненормальним. Подібні інциденти вже траплялися в США. Так, наприклад, в квітні 2006 року невідомий чоловік проник на територію Білого дому. Під час того, як поліція і охоронці намагалися його зловити, чоловік бігав і щось незв"язно кричав.

У 2007 році американські спецслужби затримали молоду людину, яка перелізла через огорожу Білого дому. Їм опинився 22-річний житель Флориди Джастін Мануель Аррієта.

Порушник був доставлений в поліцію, де йому пред"явили звинувачення в незаконному проникненні з наміром вчинити крадіжку.

Президент США Джордж Буш озвучив своє щорічне послання до Конгресу про положення в країні.

Основними темами останнього для Буша послання стала економічна ситуація в США, війна в Іраку, пільги для солдатів, діяльність США в розвитку демократії в світі і перемога над тираненням на землі, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Біля Білого дому арештовано чоловіка, який погрожував Бушу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути