неділя, 07 березня 2010 16:53

Більше сотні британок уляглися на асфальт, зображаючи трупи

Більше сотні британок уляглися на асфальт, зображаючи трупи

Представники британських жіночих організацій провели в центрі Лондона демонстрації з метою звернути увагу на проблеми жінок планети. Під час акції протесту біля залізничної станції "Ліверпуль-стріт" близько ста маніфестанток зробили акцію, під час якої лежали на землі, зображуючи трупи.

Як пояснив сьогодні офіційний представник організаторів маніфестації, вона була присвячена "сумній долі вагітних жінок, які помирають від різних ускладнень". За даними учасників проекту, кожну хвилину через них на планеті йде з життя одна жінка.

Тисячі жінок в яскравому одязі, з чорно-червоно-білими плакатами "Ми можемо зупинити насильство чоловіків проти жінок" заповнили інший район мегаполісу, в тому числі центральну торгову вулицю - Оксфорд-стріт, з акцією протесту проти домашнього насильства.

За словами учасниць маніфестації з організації "Повстання мільйону жінок" (Million Women Rise), вони сподіваються, що "ті, хто потребує допомоги і проходить повз, зрозуміють, що їх є кому підтримати, і подзвонять нам".

До ефектної маніфестації, учасники якої пройшли маршем від знаменитого "Кутника оратора" в Гайд-парку до Трафальгарській площі, приєдналися багато співчуваючих.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Більше сотні британок уляглися на асфальт, зображаючи трупи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути