субота, 13 грудня 2008 19:49

Більше мільйона людей залишилися без світла на північному сході США

В результаті снігопаду на північному сході США в п"ятницю більше мільйона осіб залишилися без електрики, передає агентство Reuters.

Сильні опади у вигляді мокрого снігу спостерігалися протягом четверга та п"ятниці в штаті Нью-Йорк та в Новій Англії (включає штати Мен, Нью-Гемпшир, Вермонт, Массачусетс, Коннектикут та Род-Айленд). У Нью-Гемпширі та Массачусетсі вже довелося оголосити надзвичайний стан у зв"язку з негодою. Обмерзання проводів, налипання снігу та падіння дерев призвели до обриву безлічі ліній електропередачі.

Багато автодоріг в регіоні закрито через ожеледицю та сніжні заметілі, держслужбовці не вийшли на роботу, а школярам відмінили заняття. За словами місцевої влади, електропостачання не буде відновлено протягом декількох днів.

Влада робить все можливе, аби мінімізувати наслідки стихії, і закликає населення проявити терпіння та вживати запобіжні засоби, додає агентство Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Більше мільйона людей залишилися без світла на північному сході США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути