субота, 27 березня 2010 19:09

Берлусконі прислали конверт з кулею

Берлусконі прислали конверт з кулею

Поліція Італії перехопила анонімний лист з погрозами в адресу прем"єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, в конверт окрім послання була запечатана куля.

Про це повідомило в суботу агентство AP.

Місто, в якому було перехоплено лист, агентство не називає.

Крім того, в повідомленні з посиланням на поліцію говориться, що ще одна посилка на адресу партії, що входить в коаліцію Берлусконі, вибухнула на пошті в Мілані. Поштовий працівник отримав легкі поранення.

За даними ВВС, в записці згадувалося ім"я міністра внутрішніх справ Італії Роберто Мароні, який недавно оголосив про посилення боротьби з нелегальною імміграцією.

За словами представника антитерористичного підрозділу поліції Бруно Мегале, у відправці посилки з вибухівкою підозрюється угрупування, яке виступає проти дій уряду відносно нелегалів.

Представники саме цього угрупування встановили невеликий вибуховий пристрій, який вибухнув поряд з міланським університетом Bocconi в 2009 році.

Новини про загрозу Берлусконі і поштову "бомбу" з"явилися в пресі напередодні регіональних виборів в Італії, які для італійського прем"єра розглядаються як тест на популярність.

Вибори пройдуть 28-29 березня в 13 регіонах Італії. Як передає канал "Euronews", лівоцентристи сподіваються не тільки зберегти за собою контроль в більшості цих регіонів, але і виграти битву в таких ключових провінціях як Лаціо з розташованим там Римом і П"ємонт, одному з найважливіших індустріальних районів країни.

За інформацією каналу, опитування останніх днів показують падіння рейтингу прем"єра до 39%.

Нагадаємо, раніше в Римі пройшла масова акція протесту проти уряду С.Берлусконі, організована лівоцентристською опозицією.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі прислали конверт з кулею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути