четвер, 21 лютого 2008 11:49

Барак Обама викликав овації 17-тисячного залу, висякавшись під час промови

 Кандидат у претенденти на посаду президента США від Демократичної партії Барак Обама у середу, 20 лютого, зірвав аплодисменти залу, висякавшись під час передвиборного виступу у Техасі.

Хворий Обама не став відміняти зустріч з виборцями у Далласі. Проте через півгодини виголошування промови він зробив паузу і сказав: "Секундочку, я зараз висякаюся".

Дістав хустинку і на очах у публіки спустошив свій ніс.

Зал Reunion Arena, що вміщає 17 тисяч осіб, негайно вибухнув аплодисментами

Не дивлячись на простуду, голос Обами звучав як завжди твердо. Проте найближчими днями його розпорядок дня буде полегшеним. Кандидат в президенти має намір відпочити і набратися сил перед участю у чергових дебатах з Хілларі Клінтон - його основною суперницею у Демократичній партії.

Нагадаємо, що останнім часом Обома здобуває одну за одною перемоги над Клінтон в тих, що проходять по всій країні праймериз і кокусах.

Багато спостерігачів вважають, що ключовим днем у сутичці двох кандидатів стане 4 березня, коли попередні вибори у демократів пройдуть у штатах Вермонт, Огайо, Род-Айленд і Техас, повідомляє "Lenta.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама викликав овації 17-тисячного залу, висякавшись під час промови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути