понеділок, 21 квітня 2008 17:18

Японська мальована кішка стане новим "обличчям" "Крістіан Діор"

Один з найпопулярніших в світі персонаж японської мульт-культури вперше в історії стане "обличчям" відомого будинку моди "Крістіан Діор" і представить його моделі осіннього і зимового сезонів.

У цих туалетах забавна кішка "Хелло Кітті" з червоним бантиком на вушку з"явиться на сторінках червневого номера японської версії журналу "Вог", який надійде в продаж у кінці квітня.

Як повідомили сьогодні в його редакції, "Хелло Кітті" позуватиме з відомим Джоном Гальяно - головним кутюр"є будинку "Крістіан Діор". У журналі планується також розмістити знімки, на яких модель в костюмі кішечки робить покупки в кращих бутіках Парижа.

Торгова марка "Хелло Кітті" була зареєстрована в Японії в 1976 році і стала всесвітньо відомим брендом, одним з символів сучасної поп-культури. Цей образ використовується в мультфільмах, як елемент дизайну одягу і аксесуарів, тиражується в незліченних сувенірах.

У вбранні з зображенням "Хелло Кітті" були помічені, зокрема, такі зірки, як Брітні Спірс, Камерон Діас і Періс Хілтон, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Японська мальована кішка стане новим "обличчям" "Крістіан Діор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути