четвер, 31 січня 2008 09:33

Анонімний благодійник пожертвував $130 млн на відновлення Бангладеш

Анонімний благодійник пожертвував 130 мільйонів доларів США на відновлення шкіл, зруйнованих у листопаді могутнім ураганом на південно-західному побережжі Бангладеш, повідомляє агентство Ассошіейтед Прес з посиланням на уряд країни.

За словами представника міністерства фінансів Бангладеш, цей грошовий внесок, що є найбільшою пожертвою з боку приватної особи в історії держави, був зроблений через саудівський Islamic Development Bank.

Могутній ураган "Сідр", що обрушився 15-16 листопада на узбережжя Бангладеш, забрав життя, щонайменше, трьох тисяч людей, більше 27 тисяч отримали поранення. Стихія повністю знищила 458 тисяч будинків, ще 665 тисяч споруд пошкоджено частково.

На даний час з потрібних уряду країни двох мільярдів доларів на відновлення будівель і берегових споруд зібрано лише 500 мільйонів, в які входить і недавня пожертва, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Анонімний благодійник пожертвував $130 млн на відновлення Бангладеш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути