середа, 12 грудня 2007 10:02

Анна Семенович зізналася, що її весілля не за горами

Анна Семенович зізналася, що її весілля не за горами

На церемонії вручення премії "Брак-2007", яка днями пройшла в Москві, пишногруда Анна Семенович, як з'ясувалося, не випадково зловила букет нареченої. У інтерв'ю газеті "Твій день" колишня "блєстящая" зізналася, що її весілля не за горами.

Нагородивши подружню пару резидента "Комеді Клаб" Вадима Галигина і його дружину Дашу в номінації "Весілля року", ведучі вечора Тетяна Лазарева і Михайло Шац вирішили повторно узаконити їх відносини. Нагадаємо, що Вадим і Дарина грали весілля в Білорусії, тому вони нічого не мали проти того, щоб влаштувати імпровізоване одруження в залі.

Після урочистої частини наступила черга подружок нареченої ловити традиційний букетик. Тут всіх випередила Анна Семенович - квіти опинилися у неї в руках.

"Ура! Це доля! Нарешті я вийду заміж, - торжествувала красуня. - Не дарма я затрималася. Правда, в грудні приготуватися до весілля не встигну, а ось на початку наступного року, думаю, все відбудеться".

Як призналася Ганна, про весілля вона мріє вже давно і вважає себе завидною нареченою. Правда, сумніватися в тому, що кавалерів у дівчини більш ніж достатньо, не доводиться. Досить пригадати 42-літнього банкіра і колишнього мера Люберец Ігоря Аккуратова, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович зізналася, що її весілля не за горами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути