субота, 09 лютого 2008 11:08

Американка розстріляла студенток в аудиторії коледжу

Невідома молода жінка застрелила двох студенток в аудиторії технічного коледжу в штаті Луїзіана, після чого застрелилася сама. Поліції поки не вдалося встановити ні ім"я зловмисниці, ні імена її жертв. Даних про їхній вік не повідомляється. Також поки неясно, чи була сама зловмисниця студенткою цього коледжу.

Інцидент відбувся вчора близько 08:30 ранку за місцевим часом у місті Батон-Руж - столиці штату Луїзіана. Убивство було скоєно в аудиторії. У поліцейське управління міста Батон-Руж вже подзвонило кілька людей, що повідомили про загиблих у результаті стрілянини.

7 квітня 2003 року студент технічного коледжу міста Нитчиточес (штат Луїзіана) відкрив вогонь із пістолета по учнях в одній з аудиторій під час занять. Один студент був убитий, ще один поранений.

У тому ж місяці в місті Новий Орлеан у будинку школи підліток (за деяким даними, що мав трьох спільників) відкрив вогонь із автомата АК-47 по одному з учнів, після чого зник з місця злочину. Загинула одна людина, троє одержали поранення, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Американка розстріляла студенток в аудиторії коледжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути