середа, 25 квітня 2007 17:05

Американка ростить козла у своєму мінівені (ФОТО)

Сусіди вже неодноразово зверталися зі скаргами в різні інстанції з вимогою заборонити мешканці штату Вайомінг Ширлі Вейдт ростити у себе в мінівені козла. Сама власниця тварини стверджує, що в машині, з якої прибрані всі сидіння окрім передніх, козел відчуває себе вельми комфортно і її не можна переслідувати за жорстоке ставлення до тварини.

Не дивлячись на протести з боку сусідів з власницею козла солідарний і співробітник міської служби по охороні тварин Рей Бурий також вважає, що Ширлі Вейдт не порушує ніяких законів штату, передає Associated Press.

"Фургон утримується в чистоті, - говорить він. – Ми перевіряли його кілька разів. У декретах або законах штату немає такої норми, яка б це забороняла. Козел там відчуває себе цілком щасливим".

У свою чергу сусідка Ширлі Вейдт Беверлі Секстон вважає утримання козла в машині жорстоким. "Сільськогосподарська тварина повинна пастися на пасовищі і вправлятися. Коли його поміщають у фургон, воно позбавлене цієї можливості. Це не місце для тварини. Це жахливо", - вважає Беверлі Секстон, яку підтримують більшість сусідів Ширлі Вейдт.

По словах Рея Бура, йому також не подобається стан речей, проте на даний момент він нічого не може зробити. Служба охорони тварин продовжить проводити перевірки, і, можливо, з приходом літа виявить, що козлу у машині буде занадто спекотно, сказав інспектор Бурий, повідомляє Telegraf.
Зараз ви читаєте новину «Американка ростить козла у своєму мінівені (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути